news

НОВИНИ ЗАКЛАДУ

архів за 2022 рік

Зарахування до 1-го класу

БЕРДЯНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №11 БЕРДЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ оголошує набір учнів до 1 класу на 2022-2023 н. р.

Набирають 1-ші класи вчителі, які в своїй роботі використовують сучасні освітні технології інформаційно-комунікативного навчання та ефективні форми і методи ведення уроків.

Навчаючи дітей онлайн, педагоги розвивають у дітей основні компетентності, творчі здібності, підтримують їхні обдарування, формують навички самоосвіти особистості, піклуються про безпеку життя учнів.

Ласкаво запрошуємо вас до ЗЗСО №11.

Прийом документів (заява та сканкопія свідоцтва про народження) на електронну адресу: brdschool11@gmail.com до 31 серпня. Зразок заяви

15.08.2022 14:17 vkhalabuzar

Зарахування до 10-го класу

БЕРДЯНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ # 11 БЕРДЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ оголошує набір учнів до 10 класу на 2022-2023 н. р.

Профілі навчання:

 📝Економічний

 📈Інформаційно-технологічний

Зарахування до 10 класу відбувається на підставі заяви батьків(або осіб, що їх замінюють), які подаються до закладу до 30 серпня включно.

Ласкаво запрошуємо вас до ЗЗСО №11.

Прийом документів на електронну адресу brdschool11@gmail.com до 30 серпня.

15.08.2022 14:12 vkhalabuzar

Шановні батьки, зверніть увагу!!!

Інформація, яку активно розповсюджують у міських групах, про те, що Бердянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 11 Бердянської міської ради Запорізької області продовжує роботу в місті та здійснює набір учнів до 1-х та 10-х класів - не відповідає дійсності!

✅ За офіційною інформацією, заклад освіти «Бердянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 11 Бердянської міської ради Запорізької області» продовжує роботу в правовому полі України ВИКЛЮЧНО В ДИСТАНЦІЙНОМУ РЕЖИМІ.

✅ ЗВЕРНІТЬ  УВАГУ! У зв'язку з окупацією міста, ми змушені змінити е-адресу шкільного сайту, який був нашою інформаційною сторінкою для вас та наших учнів.

Досвід організації дистанційної форми навчання, отриманий протягом минулого та позаминулого року під час ковід-карантину, допоміг нам адаптуватися до нових реалій війни.  Тож ми пропонуємо різні платформи для організації освітнього процесу, надаємо корисні покликання для здійснення самоосвітньої діяльності учнів, а за потреби, і батьків. Ми дбаємо про  фізичне та емоційне  здоровʼя наших учнів.  

Тож, закликаємо оновити інформацію або приєднатися до нас всіх, хто хоче: 

✅ розпочати чи продовжити навчання в Бердянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 11 Бердянської міської ради Запорізької області;

✅ здобувати знання за українськими освітніми програмами; 

✅ отримати українські документи про освіту;

✅ мати можливість  уподальшому продовжити навчання в Україні або за кордоном, де документи окупантів не визнаються-

❌Не піддаватися на провокації окупантів, на їхні фейкові обіцянки!

Ми обов'язково повернемося до офлайн-навчання  у стінах нашої рідної школи!

04.08.2022 17:18 vkhalabuzar

Понад 600 тисяч учителів пройдуть курс з психології

Понад 600 тисяч освітян і керівників закладів освіти пройдуть курс підвищення кваліфікації щодо надання першої психологічної допомоги та емоційної підтримки дітей і підлітків.

Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки.

Навчання відбуватиметься в межах Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, створеної за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Курс підвищення кваліфікації для освітян і шкільних психологів розроблений за за участю провідних фахівців із психічного здоров’я зі США та Ізраїлю.

Планується, що його зможуть пройти всі співробітники і керівники закладів освіти.

Курс створено за моделлю змішаного навчання, що складається з 10 мультимедійних уроків у міжнародному форматі SCORM, додаткових матеріалів і практичних тренінгів, під час яких освітяни дізнаються про психологічні стани, навчаться надавати першу психологічну допомогу за методичними посібниками Save the Children, а також ознайомляться з рекомендаціями щодо перенаправлення Міжвідомчого постійного комітету.

Водночас якщо дитина або підліток потребуватиме більш глибокої психологічної підтримки їм буде запропоновано звернутися до відповідних фахівців.

02.08.2022 11:34 vkhalabuzar

Дезінформація в мережі та правила реагування на неї

У час, коли в нашій країні вже 8-й рік триває війна, важливо розуміти, що поруч з активними бойовими діями відбувається інформаційна війна.

Інформаційна війна – це вплив на населення іншої країни у мирний або воєнний час через розповсюдження певної інформації та захист громадян власної країни від такого впливу.

Фейкові новини, дезінформація, деструктивні заклики в мережі – це те, з чим ми зустрічаємось в інтернеті все частіше. Це є невіддільною частиною гібридної війни, у якій ми живемо останні місяці. І найбільша небезпека в тому, що через вплив дезінформації ми можемо почати сумніватись у правді та грати на руку злочинців.

На жаль, ми не завжди знаємо та розуміємо, як поводитися з такою інформацією, як захистити дітей, які довгий час проводять у мережі. Саме тому в новому буклеті від #stop_sexтинг розкрита тема дезінформації. Також буклет пропонує практичні поради щодо захисту себе та дітей в інформаційному просторі.

17.07.2022 15:07 vkhalabuzar

Розпочався вступ до коледжів для випускників

Розпочалось подання заяв і документів на вступ до коледжів від випускників 11 класу, а також на основі професійної або вищої освіти.

Абітурієнти можуть подати заяви на бюджетну та контрактну форму навчання.

Для вступу за індивідуальною усною співбесідою чи творчим конкурсом прийом заяв та документів триватиме до 18:00 5 серпня.

Для вступу за результатами національного мультипредметного тесту або ЗНО 2019-2021 років подання заяв і документів триватиме до 18:00 31 серпня.

Також коледж може передбачити своїми Правилами прийому додатковий набір на контракт за умови додаткового зарахування не пізніше 30 листопада.

Індивідуальні усні співбесіди та творчі конкурси будуть проведені у кілька потоків із 8 по 16 серпня включно.

Додаткові сесії співбесід, творчих конкурсів для абітурієнтів, які вступають на контракт, визначаються відповідно до Правил прийому відповідного закладу освіти.

Списки осіб, рекомендованих до зарахування на бюджет, мають бути оприлюднені не пізніше 12:00 1 вересня.

Вступникам, які отримали рекомендації, необхідно виконати вимоги до зарахування до 12:00 6 вересня.

Зарахування вступників на бюджет відбудеться не пізніше 12:00 8 вересня, а на контракт – не пізніше 12:00 16 вересня.

Переведення на бюджет із контрактної форми навчання проводять не пізніше 26 вересня.

10.07.2022 13:21 vkhalabuzar